Ova potpuno nova platforma omogućit će nam da predstavimo pametne sigurnosne inovacije na našim novim vozilima i kroz nadolazeće godine na ovaj način eliminiramo mnogo neposrednih opasnosti i stresova tijekom vožnje, mijenjajući način na koji doživljavate svoju Kiju. Za Vas ovo znači poboljšana sigurnost na cesti i lakša vožnja s više užitka.

Sistem upozorenja mrtvog ugla + sistem za pomoć pri vožnji unatrag (RCTA)
Uklonite područja koja ne vidite uz pomoć sustava upozorenja mrtvog ugla. Ova pametna tehnologija prati mrtvi kut i vizualno Vas upozorava na retrovizorima ako se drugo vozilo nalazi u mrtvom uglu. Kada idete unatrag sustav za pomoć pri vožnji unatrag upozorava Vas ako Vam prilazi vozilo. Ovaj sustav Vam omogućava da budete opušteniji kada izlazite iz parkirnih mjesta.

Proaktivna podrška
Uz pomoć sistema upozorenja ograničenja brzine uvijek budite svjesni ograničenja brzine. Kamera detektira znakove ograničenja brzine, a maksimalna dozvoljena brzina pojavljuje se na instrumentnoj ploči. Koristeći kameru, sistem za pomoć pri zadržavanju vozila upozorava Vas, ako krećete mijenjati traku bez indikacije te Vas ispravlja ako je to potrebno.
Sistem autonomnog kočenja
Sistem autonomnog kočenja pomaže izbjeći nesreću i brine se za Vašu sigurnost. Senzori i kamere za otkrivanje pješake i vozila na cesti, upozoravaju Vas ako postoji rizik od sudara. U slučaju da ne reagirate na vrijeme, vozilo automatski zakoči kako bi pokušalo izbjeći ili ublažiti nesreću.
Samostalno parkiranje
Kako bi još više olakšali parkiranje osmislili smo sustav samostalnog parkiranja. Ovaj sistem Vam neće samo pomoći pronaći parkirano mjesto, nego će i parkirati vozilo umjesto Vas.
Napredni tempomat
Ova aktivna pametna tehnologija ponaša se kao normalan tempomat dok senzori ne otkriju vozilo ili prepreku ispred vozila, onda automatski usporava ili potpuno staje kako bi očuvao sigurnu udaljenost od vozila i izbjegao sudar..
360 stepeni kamera
Uživajte u osjećaju da imate oči svugdje oko sebe, zahvaljujući kameri od 360 stepeni s 4 kamere koje imaju pogled u svim smjerovima dok se parkirate.
Komentari

komentara

OSTAVITI ODGOVOR