Na Zagrebačkom velesajmu je svečano potpisan ugovor sa INA d.d. kao generalnim sponzorom ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa, kojim je potvrđena i nastavljena uspješna poslovnu suradnju započeta na istom projektu 2016. godine.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, Niko Dalić, član Uprave INA d.d. i Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

“S obzirom na respektabilnu povijest održavanja, kao i status kojeg je salon uživao znali smo da to nije nimalo lagan zadatak i da mu se treba pristupiti sustavnim i inovativnim rješenjima. I vjerujem da smo u tome uspjeli. A ostvareni rezultati u 2016. samo su dodatni poticaj i vjetar u leđa da ovogodišnji salon bude još bolji, zanimljiviji i bogatiji te svojom ponudom i novitetima doprinese poticanju tržišnog interesa i porasta prodaje novih vozila i efikasnijeg poslovanja“, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

“Ponosni smo na činjenicu da smo i ovog puta glavni partner Zagreb Auto Showa. Logično je da najveća naftna kompanija prati najveći automobilistički događaj godine. Naftna i auto industrija su dinamične i međusobno povezane – INA zato ide ukorak s novim tehnologijama, prati trendove, razvija i prilagođava svoje proizvode i usluge, kako bi odgovorila zahtjevima ove promjenjive industrije.“, rekao je Niko Dalić, član Uprave INA d.d.

“U prigodi priprema za Zagreb Auto Show danas smo potpisali ugovor sa našim glavnim sponzorom Ina d.d. Partnerstvo je započeto 2016. godine i uz potporu Grada omogućava nam da izlagačima priredimo povoljne ekonomske uvjete da ulože maksimum truda u prezentaciju eksponata i dovođenje premijera.“, istaknula je Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Zagreb Auto Show jedan je od najznačajnijih sajmova Zagrebačkog velesajma i događaj od nacionalne važnosti koji se ove godine održava od 10. do 15. aprila 2018. na Zagrebačkom velesajmu.

Više od 400 izlagača ispunit će 14 paviljona (5, 6, 7, 7a, 8, 8a, 9, 10a, 11A, 11a, 11b, 11c, 11d, 35) i otvoreni prostor na punih 70.000 m². Nažalost, na njemu neće biti nekolicine ozbiljnih brendova pa tako neće nastupiti: Fiat, Alfa Romeo, Ferrari, Lancia, Jeep, Jaguar, Honda, Kia, Land Rover… Zasad je to to, ali popis još uvijek nije konačan.

No, svi koji su naumili doći neće pogriješiti, jer će Zagreb Auto Show 2018 obuhvatiti desetke hrvatskih te najozbiljnije svjetske i europske vicepremijere. Bogate štandove najavljuju Mercedes-Benz, Hyundai, Ford, Mazda, Suzuki, Seat, Infiniti…

Šteta je i što Rimac Automobili ne dolaze s novim adutom. Concept_Two nakon Ženeve ide u SAD, a na štandu će se nalaziti već dobro poznati Concept_One.

Komentari

komentara

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR