Automobili.ba Marketing usluge Autopijaca.ba

Marketing

Kada su kupci spremni da kupuju automobil , mjesto na koje dolaze već 15 godina da pronađu informacije, oglase i usluge koje traže je upravo grupacija sajtova AUTO PIJACA.
Zašto AutoPijaca?
Jedinstven naziv koji se lako pamti .
Sinonim koji se oduvijek koristio za trgovanje automobilima.
Nudi besplatno oglašavanje fizičkim licima.   Dok oglašavanjem u drugim medijima gradite imidž kompanije, AutoPijaca Vam pomaže da prodate ono što nudite vodeći pri tom računa da uvijek budete tu kada su potrošači spremni da pronađu automobil ili usluge za sebe. Uspješne kompanije već koriste usluge sajta iz veoma jednostavnog razloga,oglašavanjem na istom povećavaju svoj profit.

Potencijalni klijenti, posjetioci Vas već traže na Autopijaci !

  

AUTO PIJACA je mjesečni foto oglasnik za kupnju i prodaju novih i polovnih vozila, auto kozmetike, dijelova i opreme.U slobodnoj je prodaji svakog 1og u mjesecu.Tiraž od 10 000 primjeraka siguran je jamac da vas oglas neće proći nezapaženo, te da ce pridonijeti uspješnijem poslovanju Vaše firme.OGLAŠAVANJE ZA KOMPANIJE I PREDUZETNIKE Sa preko 229 704 (pageviews) dnevnih pregleda stranica i preko 10 968 unikatnih posjetilaca dnevno (podaci Google Analytics), te sa mjesečnim tiražom novina od 10 000 primjeraka AUTO PIJACA Vam daje kvalitetnu i jedinstvenu platformu za promovisanje Vašeg proizvoda na teritoriji Bosne i Hercegovine. Davanjem informacija o tržistu polovnih vozila, novih vozila, mogucnosti financiranja itd., AutoPijaca.ba je idealno mjesto za Vašu reklamu.

Za sve dodatne informacije o reklamiranju i cijenama reklamiranja za firme na internetu mozete kontaktirati našu marketing službu.

Marketing služba : E mail : [email protected]

Telefon BiH : +387 61 170 543
Telefon CG : +381 69 70 70 33
Telefon SR : +381 63 55 26 26

Marketing agencije dobijaju posebne pogodnosti i dodatne popuste.
Oglasi za poređenje
Nemate ni jedan oglas u tabeli.Da bi unijeli oglase potrebno je da selektujete oglase za poređene,nakon toga da snimite svoju tabelu.
Unesite razlog prijave
Poruka *
Prijavite se
Korisnik
Šifra
Zaboravili ste šifru? Pošalji