Pomoć

Registracija novog korisnika.

Servis je namijenjen fizičkim i pravnim licima gdje je potrebno prilikom registracije odabrati u polju koji nalog želite registrovati.Za registraciju vam je potrebna e mail adresa kako bi potvrdili svoj nalog.Nakon aktivacije vaš nalog je potpuno aktivan i možete početi sa korištenjem usluga objavljivanja auto oglasa.Registrovani korisnici servisa imaju niz pogodnosti:objavljivanje besplatnih oglasa,direktnu online komunikaciju sa oglašivačima,slanje privatnih poruka između korisnika servisa,samostalno uređivanje oglasa,mogućnost postavljanja oglasa kao "PRODANO",mogućnost zahtjeva za postavljanje izdvojenog oglasa kao i deaktivacija oglasa na period koji vi želite.

Vaš nalog je vremenski neograničen.

Možete se registrovati klikom na link : REGISTRACIJA

Kako objaviti novi oglas?

Prvi korak nakon registracije je da se prijavite u sistem. Zatim idite na "MOJ NALOG" ili "NOVI OGLAS" i odaberite kategoriju u kojoj želite postaviti oglas.Nakon toga otvara vam se forma za popunjavanje podataka (ubacivanje fotografija,proizvođač,cijena,performanse,opis itd).Slijedite formu do kraja i obratite pažnju na obavezna polja koja su označena crvenom zvjezdicom.Ukoliko posjedujete video klip objavljen na Youtubu sa prezentacijom vašeg oglasa dovoljno je da ubacite adresu u "YOUTUBE" polje.Ubacivanje fotografija možete učitati u jednom koraku,ovisno o paketu oglašavanja.

Novi oglasi su ODMAH aktivni .

Postavljanje novog oglasa klikom na link: OBJAVITE NOVI OGLAS

Izdvojeni oglas

Izdvojeni PREMIUM oglas daje vam dodatnu mogućnost prodaje.Uvijek se nalaze prvi na listi svih pretraga kao i na prvim stranicama pregleda po kategorijama.Izdvojeni oglas se naplaćuje jednokratno prema važećem cjenovniku i traje prema opisu.Ukoliko želite da postavite svoj izdvojeni oglas to možete uraditi u svom nalogu prilikom pregleda svojih objavljenih oglasa po kategorijama tako što selektujete oglas kao izdvojeni.Potrebno je da odaberete jedan od načina naplate.
 

Autopijaca.ba nema uvid u Vaše transakcije i garantujemo Vam potpunu sigurnost podatka sa Vaše kartice.

Uređivanje oglasa i podešavanje naloga

Nakon logovanja potrebno je da kliknite na "POSTAVKE" ili "AUTOMOBILI" gdje vam se nalazi administracija oglasa i vašeg naloga.Odaberite kategoriju u kojoj se nalaze oglasi i zatim selektujte oglas koji želite urediti.

Uređivanje naloga klikom na link : MOJ NALOG

Favorit oglasi

Opcija koju mogu koristiti samo registrovani korisnici.Imate mogućnost snimanja vaše pretrage vozila, gdje imate uvijek mogućnost da pratite snimljene oglase. Ova opciju možete uvijek isključiti tako što obrišete snimljene pretrage u vašem nalogu.

Finansiranje i kreditni kalkulator

Kalkulator kredita ili lizinga je isključivo informativnog karaktera osim ako se ne nalaze tačni podaci i logo banke gdje se prezentuju kamatne stope i uvjeti kreditiranja.

Zaboravili ste šifru ?

Potrebno je da kliknete na link "ZABORAVLJENA ŠIFRA" i upišete e mail adresu koju ste upisati prilikom registracije.Sistem će vam automatski poslati novu šifru za korištenje.

Ukoliko Vam je potrebna nova šifra za pristup kliknite : OVDE

Služba za podršku korisnika - Na raspolaganju 24h

Ukoliko želite da nas direktno kontaktirate možete to izvršiti na našoj kontakt formi .Služba za podršku korisnika je dostupna 24h i odgovoriće na vaš upit u što kraćem vremenskom periodu.

Služba za podršku korisnika : OVDE

Oglasi za poređenje
Nemate ni jedan oglas u tabeli.Da bi unijeli oglase potrebno je da selektujete oglase za poređene,nakon toga da snimite svoju tabelu.
Unesite razlog prijave
Poruka *
Prijavite se
Korisnik
Šifra
Zaboravili ste šifru? Pošalji